Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@05:29:29 GMT

دستیار لاغری که با غذای کمتر شکم کاربر را سیر می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۶۸۰۰۱

دستیار لاغری که با غذای کمتر شکم کاربر را سیر می‌کند

یک شرکت آمریکایی دستگاهی تولید کرده که با ایجاد احساس سیری در بدن به کاهش وزن کمک می‌کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمودو، چاقی یکی از مشکلاتی است که تعداد زیادی از مردم سراسر جهان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.

در این راستا شرکت زیست فناوری "گلسیس"(Gelesis) در بوستون به تازگی اعلام کرد که از سوی سازمان "غذا و دارو" آمریکا تأیید محصول جدید خود را دریافت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محصول یک دستگاه جدید برای کمک به کاهش وزن است و "پلنیتی"( Plenity) نام گرفته است.

دستگاه "پلنیتی" باعث می‌شود که کاربر دستگاه سریع‌تر احساس سیری کند.

این دستگاه از چند منظور منحصر به فرد است و یک روش درمانی کمکی در کنار رژیم غذایی و ورزش به حساب می‌آید و افراد با شاخص توده بدنی ۴۰ می‌توانند از آن استفاده کنند.

پیش از این دستگاه‌هایی که به کاهش وزن کمک می‌کردند افراد با شاخص توده بدنی ۳۰ را چاق در نظر می‌گرفتند. می‌توان گفت که عملکرد این دستگاه نسبت به دستگاه‌های مشابه برای درمان چاقی کاملاً متفاوت محسوب می‌شود.

این دستگاه از یک هیدروژل سوپر جاذب استفاده می‌کند. هیدروژل شبکه‌ای از زنجیرهای پلیمری آب دوست است.

هیدروژل به کار برده شده در دستگاه از موادی تشکیل شده است که در هنگام مواجهه با آب به جذب مواد کمک می‌کنند.

زمانی‌که فردی دستگاه "پلنیتی" را همراه با غذای خود می‌بلعد، در روده کوچک و شکم وی گسترش می‌یابد و فضای کمی را در اختیار غذا قرار می‌دهد و این ترتیب بدن را وادار می‌کند که زودتر از آنچه که باید احساس سیری کند.

این دستگاه در نهایت جذب بدن نمی‌شود و بدون هیچ آسیبی ا ز بدن خارج می‌شود.

شرکت زیست فناوری "گلسیس" در آزمایش دستگاه ۴۰۰ بیمار با شاخص توده بدنی ۲۷ تا ۴۰ را مورد آزمایش قرار داد.

براساس نتایج منتشر شده از آزمایش بالینی دستگاه، افرادی که در کنار رژیم غذایی و ورزش به مدت ۶ ماه از این دستگاه استفاده کردند، به طور میانگین ۶.۴ درصد از وزن اولیه خود را کم کردند.

احتمالاً این دستگاه سال آینده در دسترس عموم قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: احساس سیری چاقی كاهش وزن لاغري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۸۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران با بیان اینکه صادرات ایمن و پایدار میعانات گازی ضامن تولید گاز کشور است، گفت: باید با همه توان شاخص‌های مرتبط با حوزه ایمنی صادرات را ارتقا بخشیم.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت پایانه‌های نفتی ایران، عباس غریبی در بازدید از سایت ۲ پایانه میعانات گاز پارس جنوبی در منطقه کنگان با اشاره به توان متخصصان داخلی بیان کرد: به همت متخصصان این شرکت سیستم تله‌متری گوی شناور شماره ۴ پایانه میعانات گازی پارس جنوبی (منطقه کنگان) تعمیر و عملیاتی شد.

وی با بیان اینکه وظیفه ۱۰۰درصد صادرات میعانات گازی تولیدی در منطقه پارس جنوبی به‌عهده شرکت پایانه‌های نفتی ایران است، افزود: باید با روزآمدکردن تجهیزات و نیز تعمیر، بازسازی و ایمن‌سازی فرایند بارگیری و صادرات، در مسیر ارتقای شاخص‌های ایمنی گام برداریم.

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران با اشاره به تلاش شبانه‌روزی متخصصان در این شرکت افزود: متخصصان شرکت پایانه‌های نفتی ایران با تلاش و همت روزافزون خود موفق شدند مشکل‌های سیستم تله‌متری گوی شناور را که نقش مهمی در ایمن‌سازی فرایند بارگیری میعانات گازی به کشتی‌ها دارند رفع کنند و در سرویس عملیاتی قرار بدهند.

غریبی با بیان اینکه هم‌اکنون سیستم تله‌متری گوی شناور سایت ۲ پایانه میعانات گاز پارس جنوبی در منطقه کنگان عملیاتی شده است، گفت: اطلاعات مربوط به وضع شیرهای کنترلی منتهی به این گوی شناور به‌صورت برخط در اتاق کنترل ساحل قابل مشاهده بوده و در صورت بروز مشکل در فرایند بارگیری این سیستم می‌تواند ضمن توقف خودکار بارگیری، از بروز هرگونه حادثه‌ای که به خسارت منجر شود، جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • بانک مرکزی: تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • درگذشت ناگهانی دومین افشاگر نقص فنی بوئینگ ۷۳۷ در کمتر از دو ماه!
  • ارتقای شاخص‌های ایمنیِ صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار